BINA, KEMBANG, MAJUKAN

LAMAN WEB E-DAGANG ANDA

Penyelesaian E-dagang Yang Kuat Untuk Mampan Pertumbuhan

 
Kami membantu lebih daripada 5800+ PKS untuk mengembangkan perniagaan mereka.
1
NEWPAGES
Penyelesaian
laman web
e-dagang
lengkap

NEWPAGES ialah platform dagangan dalam talian yang mantap dengan pengalaman selama 16 tahun. Kami pakar dalam pemasaran digital dan penyelesaian e-dagang, termasuk reka bentuk tapak web responsif, pembinaan tapak web dan pelaksanaan SEO. Sebagai pembangun tapak web e-dagang terkemuka, matlamat utama kami adalah untuk membantu pelanggan kami menjual produk dalam talian dengan berkesan, meningkatkan hasil dan mencapai pertumbuhan perniagaan yang luar biasa.

Kepimpinan Dalam Era Perdagangan Digital

Era digital kini berkembang pesat dengan membeli-belah dalam talian! Jika syarikat anda belum mempunyai tapak web e-dagang, sekarang adalah masa untuk membuat perubahan! Untuk kekal berdaya saing, anda perlu menggabungkan potensi besar landskap digital dan menjangkau khalayak yang lebih luas melalui penjualan dalam talian. Jangan lepaskan peluang anda untuk berjaya dalam dunia perniagaan moden - ambil langkah untuk berubah sekarang!

Ketahui Cara Kami Menyokong Perniagaan Anda

 

Tingkatkan Jualan Anda

Dengan alat promosi yang mudah digunakan, perniagaan boleh meningkatkan penglibatan, mengujakan pengguna, menggalakkan pelanggan membeli dan akhirnya mencapai matlamat pemasaran dan jualan mereka.

 
Kupon / Baucer

Galakkan pelanggan untuk berbelanja lebih dengan menawarkan pelbagai kupon dengan kod kupon yang diperibadikan.

Kempen Jualan

Tingkatkan motivasi pelanggan dengan pengurangan harga untuk tempoh terhad disertai kira detik.

Campur Dan Padankan

Pelanggan diberikan fleksibiliti untuk mencipta bungkusan peribadi dengan menggabungkan item yang berbeza daripada pilihan yang tersedia.

Tawaran Tambahan

Menawarkan harga diskaun atau hadiah percuma untuk produk tambahan apabila dbeli dengan produk utama.

Tingkatkan Trafik Dan
Perluaskan Jangkauan Baru

Gunakan alatan berkuasa kami untuk menarik lebih ramai penonton baharu,
tingkatkan pangkalan pelanggan potensi
dan optimalkan kadar penukaran.

Rujukan & Pemasaran Rujukan

Tingkatkan jualan anda melalui mulut ke mulut! Jadikan semua orang sebagai duta anda untuk mempromosikan produk anda dengan pautan yang diperibadikan dan ganjaran mereka dengan mata atau komisen.

Penyelarasan Marketplace

Mencapai lebih banyak pelanggan dengan menjual pada berbilang saluran dan mengurus mereka dengan cekap di satu tempat! Tidak perlu muat turun produk berulang atau kemas kini stok.

Pop Up & Bukti Sosial

Pemberitahuan automatik yang menyerlahkan pengalaman positif pelanggan dengan produk atau perkhidmatan boleh membantu membina kepercayaan dan meningkatkan penukaran.

Ulasan Dan Penilaian Produk

Sekumpulan ulasan dan penilaian pelanggan, yang menunjukkan kepuasan mereka dengan pembelian, boleh meningkatkan kredibiliti dan menggalakkan bakal pelanggan untuk membeli.

Membina Pengurusan Perhubungan Pelanggan

Dengan melaksanakan pendekatan CRM holistik, perniagaan boleh membina kepercayaan, kesetiaan dan kepuasan pelanggan, membawa kepada pengekalan pelanggan yang lebih baik dan meningkatkan prestasi Perniagaan.

 
Keahlian Dan Log Masuk Ahli

Membolehkan pelawat menjadi ahli dan mengakses faedah eksklusif, manakala saudagar mengumpul data pelanggan untuk analisis.

Ganjaran Mata & Program Setia

Membolehkan saudagar menawarkan mata dan ganjaran untuk pengekalan pelanggan, peningkatan nilai seumur hidup dan pembelian berulang.

Laporan Dan Analisis Perniagaan

Dengan mengakses prestasi tapak web, anda boleh memberi tumpuan tepat pada menganalisis pilihan pelanggan dan menyampaikan promosi yang berterusan.

Pemasaran Emel

Kemas kini e-mel yang kerap tentang produk, berita dan promosi baharu membantu mengekalkan penglibatan pelanggan, memupuk petunjuk dan mendorong kesetiaan jenama.

Integrasi yang Berkuasa

Optimumkan operasi anda dengan memperkemas pemenuhan pesanan, penjejakan pesanan dan pemprosesan pembayaran dengan cekap.

Gerbang Pembayaran
Logistik Penghantaran
Gerbang Pembayaran
Logistik Penghantaran
Gerbang Pembayaran
Logistik Penghantaran

Karya-karya Kami

Kepercayaan Setiap Pelanggan

Selama bertahun-tahun, kami telah melayani korporat besar, PKS, dan organisasi bukan untung. Kami memiliki pasukan pereka web kami sendiri untuk memberikan perniagaan anda dengan laman web yang menarik dan menukar pengunjung menjadi pembeli anda.

Portfolio Portfolio Portfolio Portfolio Portfolio Portfolio Portfolio Portfolio

5000+

Syarikat Percayai
sejak tahun 2007

Sweet Creations Baking venture

Ao Ke Frozen Food Sdn Bhd

Rattan Art

T Rex Metalware Sdn Bhd

Tambah Pelan Ecommerce Pro Sekarang
Hanya RM 1,944/tapak!
Yuran pendaftaran sekali sahaja!!

Kembangkan perniagaan anda dengan NEWPAGES hari ini!

Bawa perniagaan e-dagang anda ke peringkat lebih tinggi